Butikssäljare till Swedol i Södertälje


Swedolkoncernen är multispecialisten för den professionella användaren. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service. Sammantaget omsatte bolagen i Swedolkoncernen 3,2 miljarder kronor 2018 och har cirka 1,000 anställda. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista. 

Nu behöver vi förstärka teamet i Södertälje med en butikssäljare som drivs av försäljning och service! 

OM TJÄNSTEN 

Som butikssäljare består dina arbetsuppgifter av att tillhandahålla vårt sortiment, hela tiden med kunden i fokus. Våra kunder har höga förväntningar på teamet i butiken och en väldigt viktig del i arbetet är att vilja ge service samt att träffa nya och återkommande kunder dagligen. För att lyckas med ditt arbete får du relevanta arbetsverktyg och vägledning av både butikschef och kollegor som stöd. I butiken har vi produktområdena Yrkeskläder, Personligt skydd, Verktyg, Jord- och skogsbruk, Hydraulik, Lyft och last, Fordonsbelysning. 

VI SÖKER DIG SOM 

Du brinner för och har erfarenhet av service och försäljning till B2B. Som person är du driven, ansvarsfull, resultatinriktad och kommunikativ. Det är meriterande om du har kunskap inom våra produktområden men framförallt allt intresse för våra produkter och vår verksamhet. Vi ser gärna att du pratar flera språk. Vi strävar efter en jämlik fördelning mellan kön, ålder och etnicitet. 

OM ATT ARBETA HOS OSS 

Som butikssäljare hos oss har du ett intressant och omväxlande arbete där du kommer få möjligheter att utveckla dig själv och dina kunskaper inom försäljning, exponering och våra produktområden. Vi vill vara den partner som bäst tillgodoser den professionella användarens behov och önskemål. 

Man känner igen oss, både som kollega och kund, genom att vi tillsammans arbetar utifrån vår värdegrund; Enkelt, Proffsigt, Hjärta och Driv, där kunden alltid är i centrum. 

VI ERBJUDER 

Tjänsten är heltid och tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. 

Butikens öppettider är måndag-fredag kl 06:30-17 och lördag kl 10-14. Vi har kollektivavtal inklusive pension ITP1, friskvårdsbidrag och förmånliga personalrabatter i våra butiker. 

Intervjuer kommer att ske löpande, därför vill vi gärna ha din ansökan snarast dock senast 2020-06-19 

KONTAKTA 

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta vice butikschef Leif Åberg 08 402 33 34 

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!