Ann Gårdmark ny HR-chef på Swedol

Publicerades


Ann Gårdmark har rekryterats som ny HR-chef till Swedol AB. Tjänsten spänner över koncernens samtliga verksamheter och ingår i ledningsgruppen.

Ann Gårdmark har över 20 års erfarenhet av HR-arbete, organisationsutveckling och ledarutveckling och har suttit i flertalet ledningsgrupper. Bland annat har hon arbetat som Personaldirektör på Finansinspektionen, Talent Management direktör på Electrolux och Head of people development and performance på SAS. Senaste året har Ann drivit eget företag inom management och HR. 

 Swedol befinner sig mitt i en tillväxtresa som går i ett högt tempo och en fungerande och tydlig HR-funktion är en av grundpelarna i den skalbara plattformen och en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att växa. Jag är väldigt glad för att ha Ann Gårdmark med som en av ledarna på den resan, säger Clein Ullenvik, VD och Koncernchef på Swedol

 Jag har fått ett väldigt gott intryck av Swedol och ser fram emot att fokusera på de långsiktiga processerna och rusta för framtiden. Jag brinner också för frågor som rör ledarskap, engagemang och kompetensutveckling. Här vet jag att Swedol gjort satsningar de senaste året och jag ser fram emot att ta det arbetet ett steg vidare, säger Ann Gårdmark.

Ann Gårdmark tillträder den 1 augusti.

Om Swedol

Swedolkoncernen är multispecialisten för den professionella användaren. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt.

Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service. Sammantaget omsatte bolagen i Swedolkoncernen 3,1 miljarder kronor 2017 och har cirka 900 anställda. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista.

För ytterligare information se vår hemsida: www.swedol.com  eller kontakta:

Clein Johansson Ullenvik, VD Swedol, tel: +46 8 742 47 20, mob: +46 70 558 84 17, clein.ullenvik@swedol.se