Anticimex väljer verktyg från Swedol

Publicerades


Anticimex har valt Swedol som prioriterad leverantör gällande inköp av verktyg och förnödenheter till sina ca 900 tekniker runt om i landet.

Anticimex arbetar inom områdena skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd och har cirka 1500 medarbetare på lokala kontor runt om i Sverige.

– Vårt sortiment inom Verktyg & Förnödenheter stämmer väl överens med behoven hos Anticimex stora teknikerkår. Det kommer att bli jättespännande att utveckla det här samarbetet tillsammans med Anticimex, vårt Webhandels-team och vår duktiga utesäljarkår, säger Christer Skantz, Key Account Manager på Swedol.

– Swedol är en leverantör som vi ser fram emot att utveckla samarbetet med. De har ett stort sortiment i ett butiksnät över hela Sverige, men ser också styrkan i att flytta inköpen till webben för framtiden, säger Björn Andersson, Inköpschef på Anticimex

 

Om Swedol

Swedolkoncernen är multispecialisten för den professionella användaren. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt.

Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service. Sammantaget omsatte bolagen i Swedolkoncernen 3,2 miljarder kronor 2018 och har cirka 1000 anställda. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista.

För ytterligare information besök vår hemsida www.swedol.com eller kontakta:

Christer Skantz, KAM Swedol, tel: 0703-053069, christer.skantz@swedol.se
My Edlund, Pressansvarig Anticimex,  my.edlund@anticimex.se
Björn Andersson, Inköpschef Anticimex, bjorn.andersson@anticimex.se