Den 2 Mars slog Swedol upp dörrarna till en ny butik i Huddinge

Publicerades


– Det är skönt att vi äntligen kan etablera oss i Huddinge då många av våra kunder redan finns i området och vi kommer ytterligare närmre våra kunder, säger Clein Johansson Ullenvik, VD och koncernchef i Swedol.

Swedolbutiken är på dryga 1200 kvm och följer Swedols butik-koncept där Grolls – specialisten på yrkeskläder och skydd – är en integrerad del av Swedolbutiken. Förutom stora delar av koncernens sortiment på kläder, skydd, verktyg och förnödenheter erbjuder butiken tjänster som klädtryck och serviceverkstad för hydraulik och kätting.

– Stockholm är en väldigt viktig marknad för oss. Vi bedömer att ytterligare butiker i rätt läge i Storstockholm kompletterar vårt utbud och vår tillgänglighet för kunden på helt rätt sätt, säger Clein Johansson Ullenvik, VD och koncernchef i Swedol.

Butiken ligger på Novavägen 2-4 i Huddinge

Om Swedol

Swedolkoncernen är multispecialisten för den professionella användaren. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt.

Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service. Sammantaget omsatte bolagen i Swedolkoncernen 3,1 miljarder kronor 2017 och har cirka 900 anställda. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista.

För ytterligare information se vår hemsida: www.swedol.com  eller kontakta:

Clein Johansson Ullenvik, VD Swedol, tel: +46 8 742 47 20, mob: +46 70 558 84 17, clein.ullenvik@swedol.se