Den 29 januari öppnar Swedol ny butik i Arlandastad

Publicerades


Den 29 januari öppnar Swedol en helt ny butik i Arlandastad.

 Sigtuna är, vid sidan om våra storstäder, en av de mest expansiva kommuner vi har i Sverige. Det pågår just nu många och stora byggen på båda sidor om E4an och Sigtuna kommun planerar för en stor byggnation av bostäder. Därmed är det också en naturlig plats för oss att finnas på, säger Rickard Jungefeldt, regionchef på Swedol.

Området där den nya butiken ligger är ett snabbt växande område för Business to business-företag och verkstäder.

 Idag har vi våra närmaste butiker i Sollentuna och Uppsala. Den nya butiken i Arlandastad innebär att vi täpper till ett hål och ökar tillgängligheten för nuvarande och blivande kunder, säger Rickard Jungefeldt.

Förutom Swedol-kedjans fulla sortiment med verktyg, fordonstillbehör, oljor och smörjmedel, kläder, skor och personligt skydd rymmer butiken också ett Grolls-center vilket innebär ett ännu större sortiment på kläder och personligt skydd. Butiken erbjuder också tjänster som klädtryck och serviceverkstad för hydraulik och kätting.

Adressen för den nya Swedolbutiken är Voltgatan 9.

Om Swedol

Swedolkoncernen är multispecialisten för den professionella användaren. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt.

Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service. Sammantaget omsatte bolagen i Swedolkoncernen 3,2 miljarder kronor 2018 och har cirka 1000 anställda. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista.

För ytterligare information se vår hemsida: www.alligogroup.com eller kontakta:

Rickard Jungefeldt, Regionchef Mellan, Tel +46 8742 47 74, rickard.jungefeldt@swedol.se 
Clein Ullenvik, VD Swedol Tel. +46 8 742 47 20, Mob. +46 70 558 84 17 clein.ullenvik@swedol.se