Den 3 september öppnar Swedol butik i Bromma

Publicerades


Den 3 september slår Swedol upp dörrarna till en ny butik på Ranhammarsvägen 12 i Ulvsunda industriområde.

– Det är skönt att vi äntligen kan etablera oss i Bromma! Ulvsunda industriområde är ett lättillgängligt och mycket populärt område för våra kundgrupper. Det är precis den här typen av platser vi vill finnas på, säger Clein Ullenvik Johansson, VD och koncernchef i Swedol. 

Swedolbutiken är på dryga 800 kvm och följer Swedols butik-koncept där Grolls – specialisten på yrkeskläder och skydd – är en integrerad del av Swedolbutiken. Förutom stora delar av koncernens sortiment på kläder, skydd, verktyg och förnödenheter kommer butiken att erbjuda tjänster som klädtryck och serviceverkstad för hydraulik och kätting.

 Stockholm är en väldigt viktig marknad för oss. Vi bedömer att ytterligare butiker i rätt läge i Storstockholm kompletterar vårt utbud och vår tillgänglighet för kunden på helt rätt sätt, säger Clein Ullenvik Johansson, VD och koncernchef i Swedol.

Om Swedol

Swedolkoncernen är multispecialisten för den professionella användaren. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt.

Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service. Sammantaget omsatte bolagen i Swedolkoncernen 3,2 miljarder kronor 2018 och har cirka 1000 anställda. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista.

För ytterligare information se vår hemsida: www.swedol.com  eller kontakta:

Clein Johansson Ullenvik, VD Swedol, tel: +46 8 742 47 20, mob: +46 70 558 84 17, clein.ullenvik@swedol.se