Magnus Landgård Lyckman tar över som divisionschef för Kläder och Skydd

Publicerades


Magnus Landgård Lyckman tar över som chef för divisionen Kläder och Skydd inom Swedol AB. Han ersätter Mikael Nordin som varit chef för divisionen sedan februari 2017 och som nu lämnar bolaget.

Magnus Landgård Lyckman tillträder som chef för divisionen med start efter semestern. Landgård Lyckman är idag Retailchef inom Swedol AB med ansvar för samtliga butiker i Sverige och har varit anställd inom bolaget sedan 2011. Dessförinnan har han bland annat arbetat på Ejendals och Fristads.

 Magnus Landgård Lyckman har en lång historia inom Swedol och kan verksamheten. Jag ser fram emot att få in Magnus som chef för division Kläder och Skydd och därmed också som en del i ledningsgruppen, säger Clein Johansson Ullenvik.

Division Kläder och Skydd är en av två divisioner inom Swedol AB.

Om Swedol

Swedolkoncernen är multispecialisten för den professionella användaren. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt.

Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service. Sammantaget omsatte bolagen i Swedolkoncernen 3,1 miljarder kronor 2017 och har cirka 900 anställda. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista.

För ytterligare information se vår hemsida: www.swedol.se eller kontakta:

Clein Johansson Ullenvik, VD Swedol, tel: +46 8 742 47 20, mob: +46 70 558 84 17, clein.ullenvik@swedol.se