NCC förnyar avtalet med Swedol gällande verktyg och förnödenheter i Sverige

Publicerades


NCC har tecknat ett avtal med Swedol gällande inköp av delar av behovet av verktyg och förnödenheter i Sverige. Swedol och NCC har haft ett avtal sedan 2014, vilket nu förlängts till 2020. I huvudsak handlar det om inköp av verktyg och förnödenheter till NCC Industrys fasta anläggningar, fordon och maskiner i Sverige.

 Vi är väldigt glada över att få fortsatt förtroende av NCC att vara en av deras leverantörer av verktyg och förnödenheter. Vi märker att våra satsningar de senaste åren på en utökad säljkår, bättre digitala lösningar, utveckling av våra betalsystem och en tydlig pris- och rabattstruktur uppskattas av våra kunder, däribland NCC, säger Henrik Jonth, försäljningschef på Swedol.

– Just nu förstärker vi våra tidigare gjorda satsningar genom att stärka upp med fler Key account- ansvariga och en större support. Det gör att vi på ett bättre sätt möter stora kunder som NCC och gör att vi står starka inför framtiden, säger, Henrik Jonth

Om Swedol

Swedolkoncernen är multispecialisten för den professionella användaren. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt.

Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service. Sammantaget omsatte bolagen i Swedolkoncernen 3,1 miljarder kronor 2017 och har cirka 900 anställda. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista.

För ytterligare information se vår hemsida: www.swedol.se eller kontakta:

Henrik Jonth, Försäljningschef Swedol AB Sverige, +46 70 292 13 35, henrik.jonth@swedol.se