SAS väljer arbetskläder från Swedol

Publicerades


SAS väljer att fortsätta samla sina inköp av arbetskläder hos Swedol. Det står klart sedan Swedol vunnit upphandlingen för de kommande tre åren.

Avtalet innebär att Swedol är vald huvudleverantör av arbetskläder och kommer att tillhandahålla kläder till ca 4500 anställda inom SAS Ground Handling och SAS Technical Services i Sverige, Norge och Danmark. Avtalet sträcker sig till 2021 med option på ytterligare två år.

  Vi har satt ihop en kollektion till SAS som uppfyller deras höga krav på kvalitativa produkter och tjänster till en attraktiv och konkurrenskraftig prisbild. Det är bland annat därför SAS valt kläder från vårt eget varumärke Gesto. Vi är glada och stolta över att SAS visar fortsatt förtroende för Swedol och för de produkter vi utvecklar och tillhandahåller, säger Yann Evain, Key Account Manager på Swedol.

  SAS har haft ett avtal med Swedol i tre år och har efter en upphandling under våren och sommaren beslutat sig för att fortsätta det goda samarbetet i ytterligare tre år, säger Per-Olav Hansen, Ansvarig för arbetskläder i SAS Ground Handling och i SAS Tech för de 3 skandinaviska länderna

Om Swedol

Swedolkoncernen är multispecialisten för den professionella användaren. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt.

Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service. Sammantaget omsatte bolagen i Swedolkoncernen 3,1 miljarder kronor 2017 och har cirka 900 anställda. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista.

För ytterligare information besök vår hemsida www.swedol.se eller kontakta:

Yann Evain, Key Account Manager Swedol Tel: 070-305 17 09 yann.evain@swedol.se

Magnus Landgård Lyckman, Divisionschef Kläder och Skydd, +46 8 742 47 55, magnus.landgard-lyckman@swedol.se