Swedol åpner ny butikk i Follo

Publicerades


Swedol styrker sin posisjon i Folloregionen ytterligere gjennom etablering av en Swedol-butikk i Ski.

Fra før har Swedol hatt en Univern butikk i området, men denne butikken flyttes og inkluderes i Swedol-butikken som åpner 23. mai.

Swedolkonsernet har fra før 5 Swedolbutikker,13 Univernbutikker samt datterselskapene Univern Solutions AS og Karl S Hanssen AS i Norge.

 Etableringen av Swedol i Ski forsterker vårt nærvær i det viktige Follo-markedet og vi er i løpende prosess om ytterligere nyetableringer eller relokaliseringer, sier adm dir Gunstein Lauvrak.

 Dette er den 3. butikken i Norge hvor vi slår sammen butikkonseptene i Univern og Swedol og etablerer multispesialisten Swedol.

 Nå flytter vi sammen i et helt nytt bygg i Haugenveien og butikken er på omtrent 950 kvadratmeter vil ha fem faste ansatte, forteller butikksjef Jon Bronken.

Jon Bronken kan fortelle at det er et viktig og helt bevisst grep av Swedol å etablere seg akkurat her.

 Ski er et viktig område med tanke på bygg og anlegg, service- og logistikkvirksomheter. Follo og Ski har vært et område i veldig stor vekst. Mange virksomheter flytter ut av Oslo-gryta, og det er viktig for oss å være nære markedet. Vi ønsker å vokse og ta markedsandeler lokalt, sier han med et smil.

23. og 24. mai er det åpningsfest for butikken som hovedsakelig retter seg mot proffmarkedet, men som også har flere privatkunder.

 Vi inviterer alle lokale bedrifter i traktene til å komme og kikke i vår nye butikk, og kanskje få med seg et godt tilbud eller to, avslutter Jon Bronken.

Om Swedol

Swedolkoncernen är multispecialisten för den professionella användaren. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt.

Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service. Sammantaget omsatte bolagen i Swedolkoncernen 3,1 miljarder kronor 2017 och har cirka 900 anställda. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista.

For ytterligere informasjon, se vår hjemmeside: www.swedol.com eller kontakt:

Clein Johansson Ullenvik, VD Swedol, tel: +46 8 742 47 20, mob: +46 70 558 84 17, clein.ullenvik@swedol.se 
Gunstein Lauvrak, Chef Swedol Norge, +47 924 00 120, gunstein.lauvrak@swedol.no