Swedol har åpnet sin første butikk i Bergen

Publicerades


Swedol åpnede 20. juni sin aller første Swedol butikk i Åsane nord for Bergen. Butikken er lokalisert sentralt i næringsområdet på Liamyrane. Fra før er Swedol-konsernet etablert med en Univern-butikk i Bergen sentrum.

Swedolkonsernet har fra før 6 Swedolbutikker, 10 Univernbutikker samt datterselskapene Univern Solutions AS og Karl S Hanssen AS i Norge, og tilbyr et bredt sortiment innen verktøy, arbeidsklær, verneutstyr og annet forbruksmateriell til proffmarkedet.

 Bergen er Norges nest største by og et naturlig sted å forsterke vår markedsposisjon i Norge. Gjennom etableringen av Swedol i Åsane vil vi kunne tilby et vesentlig bredere sortiment til både eksisterende og nye kunder i Bergen, sier adm dir Gunstein Lauvrak.

 Åsane er et viktig knutepunkt og handelsområde nord for Bergen og vi tror vi har funnet en veldig riktig beliggenhet for vår butikk på Liamyrane, forteller butikksjef Morten Johnsen.

20. og 21. juni var det åpningsfest for butikken som hovedsakelig rettede seg mot proffmarkedet, men som også har flere privatkunder.

Om Swedol

Swedolkonsernet er multispesialisten for proffesjonelle brukere. Vi tilbyr kvalitetsvarer og –tjenester på en enkel og proffesjonell måte. 

Vi har webhandel og ca 100 butikker i Sverige, Norge, Finland og Estland under varemerkene Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kundene finnes hovedsaklig innen bygg & anlegg, industri, logistikk, landbruk samt offentlig service. Selskapet omsatte for 3,2 MSEK i 2018 og har 1000 ansatte. Swedol er notert på NASDAQ Stockholms Mid Cap-liste.


For ytterligere informasjon, se vår hjemmeside: www.swedol.com eller kontakt:

Clein Johansson Ullenvik, VD Swedol, tel: +46 8 742 47 20, mob: +46 70 558 84 17, clein.ullenvik@swedol.se
Gunstein Lauvrak, Chef Swedol Norge, +47 924 00 120, gunstein.lauvrak@swedol.no