Swedol och Univern öppnar ny gemensam butik i Ski utanför Oslo

Publicerades


Swedol och Univern har tecknat hyresavtal för en ny gemensam butik i Ski utanför Oslo. Det blir Swedols första butiksetablering i Norge på sju år och den första butik som kommer inrymma både Swedol och Univern.

Samtidigt lämnar Univern sin nuvarande butikslokal på Industriveien.

 Genom att komplettera Univerns unika sortiment av yrkeskläder med Swedols utbud av verktyg och förnödenheter ger vi nya och befintliga kunder möjlighet att samla fler av sina inköp till en butik, säger Gunstein Lauvrak, adm dir för Swedol i Norge.

 Den nya lokalen på Haugenveien 25 ligger också i ett bra läge och är lätt att både se och att ta sig till.

Swedolkoncernen har idag 5 Swedolbutiker och 13 Univernbutiker i Norge och har en uttalad strategi att växa.

 Etableringen av Swedol i Ski förstärker vår närvaro i Oslo-området och vi tittar redan nu på fler möjligheter till ny-etableringar och omlokaliseringar, säger Gunstein Lauvrak

Om Swedol

Swedolkoncernen är multispecialisten för den professionella användaren. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt.

Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service. Sammantaget omsatte bolagen i Swedolkoncernen 3,1 miljarder kronor 2017 och har cirka 900 anställda. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista.

För ytterligare information se vår hemsida: www.swedol.se eller kontakta:

Clein Johansson Ullenvik, VD Swedol, tel: +46 8 742 47 20, mob: +46 70 558 84 17, clein.ullenvik@swedol.se

Gunstein Lauvrak, Adm dir Swedol Norge, mob: +47 924 00 120, gunstein.lauvrak@univern.no