Swedol öppnar butik i Bromma

Publicerades


Swedol AB har tecknat hyresavtal för en ny butik på Ranhammarsvägen i Bromma. Det blir Swedols första etablering i det strategiskt viktiga området.

 Det är skönt att vi äntligen kan etablera oss i Bromma! Ulvsunda industriområde är ett lättillgängligt och mycket populärt område för våra kundgrupper. Det är precis den här typen av platser vi vill finnas på, säger Clein Ullenvik Johansson, VD och koncernchef i Swedol.

Butiken, som är på dryga 1300 kvm, kommer att följa Swedols nya koncept där Grolls – specialisten på yrkeskläder och skydd – blir en integrerad del av Swedolbutiken. Förutom koncernens fulla sortiment kommer butiken att erbjuda tjänster som klädtryck och serviceverkstad för hydraulik och kätting.

Swedol tillträder lokalen i början på maj och butiken beräknas öppna till sommaren 2019.

Om Swedol

Swedolkoncernen är multispecialisten för den professionella användaren. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt.

Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service. Sammantaget omsatte bolagen i Swedolkoncernen 3,1 miljarder kronor 2017 och har cirka 900 anställda. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista.

För ytterligare information se vår hemsida: www.swedol.se eller kontakta:

Clein Johansson Ullenvik, VD Swedol, tel: +46 8 742 47 20, mob: +46 70 558 84 17, clein.ullenvik@swedol.se