Swedol öppnar butik i Huddinge

Publicerades


Swedol AB har tecknat hyresavtal för en ny butik i Huddinge. Butiken, som är på 1400 kvm, kommer även att rymma Grolls – specialisten på yrkeskläder och skydd som kommer bli en integrerad del.

Swedol har idag 7 Swedolbutiker och 2 Grollsbutiker i Storstockholm. Som tidigare aviserats kommer Swedol under 2019 även öppna ny butik i Bromma och byggnation pågår för fullt för en ny butik i Arlanda stad.

 Stockholm är en väldigt viktig marknad för oss. Vi bedömer att ytterligare butiker i rätt läge i Storstockholm kompletterar vårt utbud och vår tillgänglighet för kunden på helt rätt sätt, säger Clein Ullenvik Johansson, VD och koncernchef i Swedol.

Butiken, som kommer ligga på Novavägen, beräknas öppna i början på mars 2020.


Om Swedol

Swedolkoncernen är multispecialisten för den professionella användaren. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt.

Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service. Sammantaget omsatte bolagen i Swedolkoncernen 3,1 miljarder kronor 2017 och har cirka 900 anställda. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista.

För ytterligare information se vår hemsida: www.alligogroup.com  eller kontakta:

Clein Johansson Ullenvik, VD Swedol, tel: +46 8 742 47 20, mob: +46 70 558 84 17, clein.ullenvik@swedol.se