Swedols butik nummer 100 öppnade i Enköping

Publicerades


Igår den 6 maj slog Swedol i Enköping upp portarna till det som blev Swedol-koncernens hundrade butik.

  Vi har de senaste året öppnat flera nya butiker samtidigt som vi har flyttat ihop Swedol och Grolls på vissa orter. Det har gjort att vi på totalen summerat 99 butiker lite väl länge. Det känns väldigt bra att vi äntligen spränger det magiska talet, säger Rickard Jungefeldt, Regionchef på Swedol.

  Att det dessutom blir i Enköping är riktigt kul! Enköping är en av de orter vi pekat ut som strategisk viktiga för vår fortsatta tillväxt.

Förutom Swedol-kedjans fulla sortiment med verktyg, fordonstillbehör, oljor och smörjmedel, kläder, skor och personligt skydd rymmer butiken också ett Grolls-center vilket innebär ett ännu större sortiment på kläder och personligt skydd. Butiken erbjuder också tjänster som klädtryck och serviceverkstad för hydraulik och kätting.

Området där den nya butiken ligger är Enköpings nyaste område för Business to business-företag och verkstäder.

Adressen för den nya Swedolbutiken är Garnisionsvägen 4a.

Om Swedol

Swedolkoncernen är multispecialisten för den professionella användaren. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt.

Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service. Sammantaget omsatte bolagen i Swedolkoncernen 3,1 miljarder kronor 2017 och har cirka 900 anställda. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista.

För ytterligare information se vår hemsida: www.swedol.com  eller kontakta:

Clein Johansson Ullenvik, VD Swedol, tel: +46 8 742 47 20, mob: +46 70 558 84 17, clein.ullenvik@swedol.se

Rickard Jungefeldt, Regionchef Swedol, tel +46 70 305 44 36