Egna produktvarumärken

Björnkläder

Björnkläder är ett premiumvarumärke inom arbetskläder. Varumärket har en historik sedan 1905 och är ett av de äldsta inom yrkeskläder i Sverige. Björnkläder erbjuder ett fullvärdigt sortiment av arbetskläder för samtliga kundgrupper. Kläderna är slitstarka, funktionella och moderiktiga, med kvalitet som fokus nummer ett. Hållbarhet är ett prioriterat område och majoriteten av modellerna är OEKO-TEX-certifierade.

Gesto

Genom Gesto erbjuds ett brett sortiment av arbetskläder och skyddsskor för professionella användare. Produkterna kännetecknas av kvalitet och funktion kombinerat med prisvärdhet och har en sportig design.

Nytello

Nytello är ett varumärke för lätta arbetskläder som främst säljs till yrkesgrupper inom Hotell och restaurang, Vård och omsorg samt Städ och service. Majoriteten av modellerna är OEKO-TEX-certifierade.

Univern

Univern är ett norskt premiumvarumärke som funnits sedan 1977. Erbjudandet inkluderar ett komplett sortiment av yrkeskläder specialiserat för extrema utomhusmiljöer, där det ställs mycket höga krav på att plaggen skyddar mot vind, vatten och kyla.

Balance

Under varumärket Balance erbjuds ett brett sortiment av arbetshandskar. Produkterna kännetecknas av kvalitet och funktion kombinerat med prisvärdhet.

1832

Det nylanserade varumärket 1832 erbjuder kunderna snygga och stilrena profilkläder. Sortimentet är prisvärt och anpassat för att modifieras utifrån kundernas önskemål.