Övriga bolag

Alligo består också av bolagen Mercus Yrkeskläder, TriffiQ Företagsprofilering, Reklamproffsen, Industriprofil, Magnussons, Metaplan och Company Line. Verksamheterna erbjuder produkter och tjänster inom verktyg, förnödenheter, arbetskläder, personlig skyddsutrustning samt yrkes- och profilkläder till industri-, bygg- och offentlig sektor i Norden.

Reklamproffsen

Reklamproffsen är en av Örebros största återförsäljare inom yrkeskläder, profilkläder och produktmedia med hög kompetens inom företagsprofilering. Reklamproffsen har en yrkesbutik och utställning i Örebro och kunderna utgörs främst av industri- och serviceföretag.

Triffiq och Profilmakarna

Triffiq Företagsprofiliering,tillsammans med dotterbolaget Profilmakarna, är en av de största återförsäljarna inom arbetskläder, arbetsskor, profilkläder och produktmedia till industri- och serviceföretag samt offentlig förvaltning i Stockholmsområdet – med hög kompetens inom företagsprofilering. TriffiQ och dess dotterbolag Profilmakarna har yrkesbutiker i Stockholm respektive Södertälje. En betydande andel av försäljningen sker via kundunika webbshoppar.

Mercus

Mercus yrkeskläder har idag åtta butiker i Sverige och är en av de större aktörerna i branschen. Mercus förser lokala bygg- och anläggningsföretag med ett komplett utbud av funktionella yrkeskläder, skyddsskor, profilkläder och personlig skyddsutrustning (såsom varselkläder, handskar, huvudskydd, hörselskydd, andningsskydd, ögonskydd och fallskydd) samt tjänster inom närliggande områden. Sortimentet utgörs av välkända varumärken och leverantörer.

Company line

Company Line är en av Sveriges ledande återförsäljare av yrkes- och profilkläder samt produktmedia med yrkesbutiker och utställningar i Kiruna och Luleå. Företaget har med sin långa erfarenhet, värdeskapande erbjudande och höga kompetens inom företagsprofilering samt yrkeskläder och personlig skyddsutrustning för professionella användare en stark position i norra Sverige. Dotterbolaget AMJ Papper erbjuder industriemballage och pappersprodukter till lokala kunder i Kiruna.

Industriprofil

Industriprofil har drivit butik och showroom på Näringen i Gävle sedan 1993. De är ledande inom sin region inom detta område och servar dagligen små, stora företag samt kommuner och Landsting. Industriprofil ingår i   NewWaveprofile som är Skandinaviens största kedja inom profil.

Magnussons

Magnussons är ledande återförsäljare av yrkeskläder, profilkläder och övrig produktmedia på sin hemmamarknad i Kristianstad och Hässleholms kommuner. De har ett av Sveriges största showroom/ butik i Vinslöv i nordöstra Skåne. Dagligen servas små och stora företag med personlig service i kombination med ett stort antal kundspecifika webbshopar. Magnussons ingår i NewWaveprofile som är Skandinaviens största kedja inom profil.

Profeel Sweden AB

Profeel är en ledande profilbyrå, som arbetar med professionell marknadsföring genom produkter & event. Företaget producerar och levererar kreativ marknadsföring av hög kvalité. De förstår värdet av ditt varumärke och hur du uppnår bästa möjliga effekt för att nå ut med ditt budskap. Profeel har utställningar i Eskilstuna och Västerås.

Metaplan

Metaplan säljer verktyg och förnödenheter till professionella användare i Åbo i Finland. Metaplan grundades 1977 och har sedan dess byggt en stark position inom verktyg och förnödenheter i Åboområdet, där man har två butiker.