Övriga bolag

Övriga bolag

Övriga bolag

Alligo består också av flera fristående mindre bolag. Verksamheterna erbjuder produkter och tjänster inom verktyg, förnödenheter, arbetskläder, personlig skyddsutrustning samt yrkes- och profilkläder till industri-, bygg- och offentlig sektor i Norden.

Reklamproffsen

Reklamproffsen är en av Örebros största återförsäljare inom yrkeskläder, profilkläder och produktmedia med hög kompetens inom företagsprofilering. Reklamproffsen har en yrkesbutik och utställning i Örebro och kunderna utgörs främst av industri- och serviceföretag.

Triffiq och Profilmakarna

Triffiq Företagsprofiliering,tillsammans med dotterbolaget Profilmakarna, är en av de största återförsäljarna inom arbetskläder, arbetsskor, profilkläder och produktmedia till industri- och serviceföretag samt offentlig förvaltning i Stockholmsområdet – med hög kompetens inom företagsprofilering. TriffiQ och dess dotterbolag Profilmakarna har yrkesbutiker i Stockholm respektive Södertälje. En betydande andel av försäljningen sker via kundunika webbshoppar.

Mercus

Mercus yrkeskläder har idag åtta butiker i Sverige och är en av de större aktörerna i branschen. Mercus förser lokala bygg- och anläggningsföretag med ett komplett utbud av funktionella yrkeskläder, skyddsskor, profilkläder och personlig skyddsutrustning (såsom varselkläder, handskar, huvudskydd, hörselskydd, andningsskydd, ögonskydd och fallskydd) samt tjänster inom närliggande områden. Sortimentet utgörs av välkända varumärken och leverantörer.

Company line

Company Line är en av Sveriges ledande återförsäljare av yrkes- och profilkläder samt produktmedia med yrkesbutiker och utställningar i Kiruna och Luleå. Företaget har med sin långa erfarenhet, värdeskapande erbjudande och höga kompetens inom företagsprofilering samt yrkeskläder och personlig skyddsutrustning för professionella användare en stark position i norra Sverige. Dotterbolaget AMJ Papper erbjuder industriemballage och pappersprodukter till lokala kunder i Kiruna.

Industriprofil

Industriprofil har drivit butik och showroom på Näringen i Gävle sedan 1993. De är ledande inom sin region inom detta område och servar dagligen små, stora företag samt kommuner och Landsting. Industriprofil ingår i   NewWaveprofile som är Skandinaviens största kedja inom profil.

Magnussons

Magnussons är ledande återförsäljare av yrkeskläder, profilkläder och övrig produktmedia på sin hemmamarknad i Kristianstad och Hässleholms kommuner. De har ett av Sveriges största showroom/ butik i Vinslöv i nordöstra Skåne. Dagligen servas små och stora företag med personlig service i kombination med ett stort antal kundspecifika webbshopar. Magnussons ingår i NewWaveprofile som är Skandinaviens största kedja inom profil.

Profeel Sweden AB

Profeel är en ledande profilbyrå, som arbetar med professionell marknadsföring genom produkter & event. Företaget producerar och levererar kreativ marknadsföring av hög kvalité. De förstår värdet av ditt varumärke och hur du uppnår bästa möjliga effekt för att nå ut med ditt budskap. Profeel har utställningar i Eskilstuna och Västerås.

Metaplan

Metaplan säljer verktyg och förnödenheter till professionella användare i Åbo i Finland. Metaplan grundades 1977 och har sedan dess byggt en stark position inom verktyg och förnödenheter i Åboområdet, där man har två butiker.

Kents

Kents är en av de ledande återförsäljarna av yrkes- och profilkläder samt produktmedia i Halland, placerad på orterna Halmstad och Falkenberg. Med över 25 års erfarenhet samarbetar de med både små lokala och de större företagen, samt kommuner. De har väl inarbetade rutiner för både logistik och administration, samt skapar kundunika webbshopar som anpassas efter önskemål. I Halmstad har de en av Sveriges mest attraktiva utställningar där du hittar allt du behöver inom profilering, tillsammans med eget textiltryckeri och brodyr i samma lokaler. Kents ingår i New Wave Profile som är Skandinaviens största kedja inom profil.

Olympus

Olympus Profile är Uddevallas största återförsäljare av yrkes- och profilkläder samt produktmedia. Genom många års erfarenhet med kunskap, engagemang och att alltid hålla vad dom lovar, skapar Olympus Profile möjligheter för kunds verksamhet och varumärke att öka sin omsättning och underlätta sin arbetsdag. I sina lokaler med yrkesbutik, utställning har de även egen produktion för brodyr och transfermontering. De har väl inarbetade processer och rutiner för både logistik och lagerhållning, samt skapar kundunika webbshopar med on-demand lösningar som anpassas efter önskemål. Olympus Profile ingår i New Wave Profile som är Skandinaviens största kedja inom profil.

Z-profil

Z-Profil är ett anrikt profilföretag som idag driver en av landets största och mest avancerade logistiklösningar som försörjer kunder över hela världen med produktmedia, profil & arbetskläder. Företagets idealkunder består primärt av lokalt starka företag som många gånger har en geografisk spridning samt har behov av tjänster kring produktmedia och profilbyråtjänster.

Företagets fokus är att designa hållbara och kreativa lösningar och produkter som skall skapa högsta möjliga mervärde och lönsamhet för sina slutkunder. Med Umeå & Skellefteå som bas och Norrland som sin huvudmarknad så vill företaget växa med sina kunder ut i världen.

Z-Profil ingår i New Wave Profile som är Skandinaviens största kedja inom profil.