Alligo förvärvar de svenska profilföretagen Kents Textiltryck och Olympus Profile

Media

Alligo förvärvar de svenska profilföretagen Kents Textiltryck och Olympus Profile

Icke- regulatoriskt

Alligo har tecknat avtal om att förvärva 70 procent av aktierna i två svenska profilföretag, Kents Textiltryck i Halmstad AB och Olympus Profile i Uddevalla AB.

Bolagen omsätter dryga 40MSEK var, har 15 respektive 13 medarbetare och säljer arbetskläder, profilkläder och produktmedia.             

          Med Alligo som delägare kan Kents och Olympus Profile utvecklas inom vår bransch och fortsätta vår tillväxtresa i västra Sverige, säger Kent Poulsen, nuvarande huvudägare Kents Textiltryck och Olympus Profile.
 

          Förvärven av Kents och Olympus är nummer åtta och nio för Alligo i år. Det är väldigt roligt att vi kan se tillbaka på ett förvärvsmässigt framgångsrikt år. Vi välkomnar båda bolagen och deras medarbetare till oss och har för avsikt att fortsätta förvärva välskötta bolag som passar in i vår strategi, säger Clein Ullenvik, VD och koncernchef Alligo.

Förvärven kommer att slutföras till årsskiftet.

 

För ytterligare information vänligen kontakta: 

Clein Ullenvik, VD & Koncernchef 

Tel +46 8 712 00 00 

ir@alligo.com

 

 

 

Om Alligo
Alligo är en ledande aktör inom arbetskläder, personligt skydd, verktyg och förnödenheter i Norden. Koncernen omsätter cirka 8,5 miljarder SEK per år och har omkring 2 300 anställda. Alligo AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan juni 2017. Läs mer på www.alligo.com

Alligo AB (publ)

Box 631, 135 26 Tyresö · Vindkraftsvägen 2, 135 70 Tyresö · Telefon +46 (0) 8 – 727 27 20 · www.alligo.com

Tillbaka till pressmeddelanden
Pressmeddelande