Swedol

Swedol

Swedol är multispecialisten för yrkesfolk i Sverige. Eftersom vi känner dem väl – inte minst de från alla små och medelstora företag som ofta besöker våra butiker – kan vi se till att kunderna alltid kan få tag i det de behöver hos oss.

Samtidigt är vi specialister. Och kunderna kan alltid få rådgivning från våra experter om de behöver hjälp att komma fram till vad de behöver för att göra jobbet bäst.

Och kunderna har alltid nära till oss – både till våra välorganiserade butiker och till vår webbshop. Där hittar de enkelt alla proffsprodukter till ett attraktivt pris – såväl beprövade lösningar som smarta nyheter.

För våra kunder handlar besöket hos Swedol om mycket mer än att bara få med sig rätt vara hem. De kommer in för att få tips och råd, bolla idéer med likasinnade och kanske bara få ett trevligt stopp på vägen. Och när de lämnar butiken bär de med sig en känsla av att ha träffat ett team som gör allt för att deras liv som företagare ska bli enklare, roligare och mer framgångsrikt.

Swedol driver webbhandel och cirka 60 butiker i Sverige. Kunderna finns huvudsakligen inom Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service.

swedol.se