Alligo förvärvar det svenska profilföretaget Topline AB

Media

Alligo förvärvar det svenska profilföretaget Topline AB

Icke- regulatoriskt

Alligo har tecknat avtal om att förvärva 70 procent av aktierna i det svenska profilföretaget Topline AB.

Topline AB har verksamhet i Borås och Göteborg och finns även i Kalmar genom dotterbolaget Topline Kalmar AB. Tillsammans omsätter de båda bolagen drygt 60MSEK och har 16 medarbetare. Topline säljer arbetskläder, profilkläder och produktmedia.

–          Genom att få in Alligo som ägare känner vi oss stärkta i arbetet med att fortsätta utvecklas för att nå våra mål. Jag är övertygad om att samarbetet med övriga bolag inom Alligo kommer skapa mervärden för både kunder och medarbetare och ge oss möjligheten att ta ännu fler uppdrag, säger Lars Johansson, VD Topline.

–          Jag är glad att kunna välkomna Topline till Alligo. De blir ett värdefullt tillskott till vår växande grupp av bolag inom profilprodukter och arbetskläder. Vi har för avsikt att fortsätta förvärva välskötta bolag som passar in i vår strategi, säger Clein Ullenvik, VD och koncernchef Alligo.

Förvärvet förväntas slutföras den 1 juni 2023.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Clein Ullenvik, VD & Koncernchef
Tel +46 8 712 00 00
ir@alligo.com

Om Alligo
Alligo är en ledande aktör inom arbetskläder, personligt skydd, verktyg och förnödenheter i Norden. Koncernen omsätter cirka 9,2 miljarder SEK per år och har omkring 2 400 anställda. Alligo AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan juni 2017. Läs mer på www.alligo.com.

Alligo AB (publ)

Box 631, 135 26 Tyresö · Vindkraftsvägen 2, 135 70 Tyresö · Telefon +46 (0) 8 – 727 27 20 · www.alligo.com

Tillbaka till pressmeddelanden