Alligo förvärvar T. Brantestig Svetsmaskinservice AB

Media

Alligo förvärvar T. Brantestig Svetsmaskinservice AB

Icke- regulatoriskt

Alligo har den 28 juni tecknat avtal om att förvärva 100 procent av aktierna i det svenska bolaget T. Brantestig Svetsmaskinservice AB. Bolaget har en butik i Västerås med inriktning på försäljning, uthyrning och service av svetsmaskiner.

T. Brantestig Svetsmaskinservice AB omsätter cirka 26 MSEK årligen med god lönsamhet och har åtta anställda.

          Vi ser fram emot att ingå i en ledande nordisk aktör som Alligo. Att få vara en del av en större koncern med andra svetsbolag kommer gynna lönsamheten i vår verksamhet och stärka vårt erbjudande, säger Tommy Brantestig, VD och ägare, T. Brantestig Svetsmaskinservice AB.
 

          Jag är glad att kunna välkomna T. Brantestig Svetsmaskinservice till Alligo. De blir ett värdefullt tillskott till vår växande grupp av bolag inom svets. Vi kommer fortsätta förvärva välskötta bolag som stärker vårt produkt- och serviceerbjudande och som matchar vår tillväxtstrategi, säger Clein Ullenvik, VD och koncernchef Alligo.

 

Förvärvet slutfördes den 1 juli 2024.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Clein Ullenvik, VD & Koncernchef
Irene Wisenborn Bellander, CFO
Tel +46 8 712 00 00
ir@alligo.com

Om Alligo AB (publ)
Alligo är en ledande aktör inom arbetskläder, personligt skydd, verktyg och förnödenheter i Norden. Försäljning sker i huvudsak genom de starka konceptvarumärkena Swedol i Sverige och TOOLS i Norge och Finland. Koncernen har omkring 2 400 anställda och omsätter cirka 9,3 miljarder SEK per år. Alligo AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm. Läs mer på alligo.com

Box 631, 135 26 Tyresö · Vindkraftsvägen 2, 135 70 Tyresö · Telefon +46 (0) 8 – 727 27 20 · www.alligo.com

 

Tillbaka till pressmeddelanden